Dilemma of keuze in Werving & Selectie

Dilemma of keuze in Werving & Selectie

De arbeidsmarkt en bemiddelen. Dat deze twee nauw met elkaar verbonden zijn is logisch. Als er weinig vraag is naar arbeid dan wordt de arbeidsmarkt vanzelf ruim. Is er heel veel vraag naar arbeid dan is de markt krap. Uiteraard zijn er vaak verschillen per sector. Er zijn altijd golfbewegingen. Wat doet dit met de bemiddelaarselaars?

De wereld op zijn kop! Werving & Selectie voor slechts 8%.

De wereld op zijn kop! Werving & Selectie voor slechts 8%.

HET ZAL JE MAAR GEBEUREN! Je baan verliezen in coronatijd. Geen inkomsten hebben als gevolg van coronatijd. Zet dat je wereld op zijn kop? Zet dat de wereld op zijn kop? In mijn campagne “De Wereld op zijn kop!” breng ik profielen van mensen onder de aandacht die dit is overkomen. Heb je interesse in één van de profielen?

Ontwikelen door ontmoeten en ONTmoeten

Ontwikelen door ontmoeten en ONTmoeten

Ontwikkelen door ontmoeten & ONTmoeten. Voor de manager van Sales & Accountmanagment. Met het woordje “ont” werden oorspronkelijk werkwoorden gevormd die iets van een verwijdering, scheiding of tegenstelling uitdrukken. Voorbeelden zijn: Ontsluiten = Openen (tegenstelling van sluiten) Ontkomen = wegkomen (verwijdering) Ontvetten = Ontdoen van vet (scheiden van het vet) Het woord ONTmoeten is zo niet ontstaan. Ontmoeten is afgeleid van een oud werkwoord “gemoeten” wat tegenkomen of treffen betekende. En toch………….. Wat betekent het woord ontmoeten nu eigenlijk? De mooiste definit…