• darkblurbg

Met passie maak je van een baan een carriére!

Werken met passie

Je wilt werken met passie voor hetgeen je doet. Je wilt carrière maken. Je bent op zoek naar een uitdagende eerste stap of vervolgstap in je carrière. Dan heten we je van harte welkom bij AWie Werving en Selectie. Wij bemiddelen mensen voor:

  • Functies vanaf HBO werk- en denkniveau
  • Managementposities: Commercieel, Operationeel, Human Resources, Finance
  • Commerciële functies op het gebied van salesmanagement en (key) accountmanagement
  • Financiële functies als Business Controller, Financial Controller, Business Analist.

AWie Werving & Selectie is net gestart. Naast werving & selectie onderneemt AWie Werving & Selectie ook nog andere activiteiten als interim management en coaching.

Veel bemiddelingen vinden plaats vanuit het netwerk. Wil je ook tot ons netwerk behoren, stuur dan vrijblijvend je gegevens toe. Wij nemen dan contact met je op.

Meer weten of er eens over doorpraten, bel of mail gerust.

Contact

 

Senior Consultant Uitzenden Zuid Holland

Senior Consultant Uitzenden Zuid Holland

Ben je commercieel? Wil je echt iets betekenen voor mensen? Kan je goed luisteren? Heb je inlevingsvermogen? Houd je van afwisseling? Dan werk je vast in de uitzend- of detacheringsbranche. Als je alle vragen met ja beantwoordt maar je werkt nog niet in de uitzendbranche, dan ben je misschien je roeping misgelopen.

Accountmanager Decentrale Overheid met betekenis!

Accountmanager Decentrale Overheid met betekenis!

Ben jij een relatiebouwer pur sang? Heb je ervaring met overheidsklanten? Ben je een echte adviseur voor je klanten? Ben je in staat oprecht van betekenis te zijn voor je klant en mede de zakelijke relatie uit te breiden? Wil je bij een organisatie werken die het verschil maakt voor de medemens? Dan is een baan als accountmanager bij mijn opdrachtgever echt iets voor jou.