• darkblurbg

Met passie maak je van een baan een carriére!

Werken met passie

Je wilt werken met passie voor hetgeen je doet. Je wilt carrière maken. Je bent op zoek naar een uitdagende eerste stap of vervolgstap in je carrière. Dan heten we je van harte welkom bij AWie Werving en Selectie. Wij bemiddelen mensen voor:

  • Functies vanaf MBO+ / HBO werk- en denkniveau
  • Managementposities: Commercieel, Operationeel, Human Resources, Finance
  • Commerciële functies op het gebied van salesmanagement en (key) accountmanagement
  • Financiële functies als Business Controller, Financial Controller, Business Analist.
  • Technische functies / Commercieel technische functies

Veel bemiddelingen vinden plaats vanuit het netwerk. Wil je ook tot ons netwerk behoren, stuur dan vrijblijvend je gegevens toe. Wij nemen dan contact met je op.

Meer weten of er eens over doorpraten, bel of mail gerust.

Contact

 

Service Coördinator (Technisch)

Service Coördinator (Technisch)

Leg jij de lijn tussen klant en collega? Jij zorgt ervoor dat de klant goed geholpen wordt. Jij staat garant voor service aan de klant. Je bent een regelaar met oog voor prioriteiten en voor collega’s. Het is niet altijd makkelijk, maar jij maakt het mogelijk.

Voice Engineer

Voice Engineer

GROSC, wanneer telecommunicatie van levensbelang is! Als Voice Engineer lever je een bijdrage aan goede communicatie in ziekenhuizen, meldkamers en control rooms.

Servicegerichte Intake Engineer

Servicegerichte Intake Engineer

Staat service bij jou hoog in het vaandel? Kan jij als geen ander belangen afwegen? Heb je kennis van IT en/of Telecom? Word dan Intake Engineer bij GROSC. Bij de klanten van GROSC is telecommunicatie letterlijk van levensbelang! Denk aan telecommunicatie in ziekenhuizen, meldkamers en control rooms.