• darkblurbg

Met passie maak je van een baan een carriére!

Werken met passie

Je wilt werken met passie voor hetgeen je doet. Je wilt carrière maken. Je bent op zoek naar een uitdagende eerste stap of vervolgstap in je carrière. Dan heten we je van harte welkom bij AWie Werving en Selectie. Wij bemiddelen mensen voor:

  • Functies vanaf MBO+ / HBO werk- en denkniveau
  • Managementposities: Commercieel, Operationeel, Human Resources, Finance
  • Commerciële functies op het gebied van salesmanagement en (key) accountmanagement
  • Financiële functies als Business Controller, Financial Controller, Business Analist.
  • Technische functies / Commercieel technische functies

Veel bemiddelingen vinden plaats vanuit het netwerk. Wil je ook tot ons netwerk behoren, stuur dan vrijblijvend je gegevens toe. Wij nemen dan contact met je op.

Meer weten of er eens over doorpraten, bel of mail gerust.

Contact

 

Salarisadministrateur in Rotterdam

Salarisadministrateur in Rotterdam

Voor een holding met een 20-tal B.V.‘s zoekt AWie Werving & Selectie een leidinggevende Salarisadministrateur. Een hele mooie stap voor iemand die ervaring heeft in salarisadministratie en daarin een uitdaging zoekt. Werken met verschillende CAO’s en loongebouwen, verschillende systemen en voor diverse stakeholders en ruim 1500 medewerkers, maakt van deze baan een afwisselende en uitdagende baan.

Calculator / Werkvoorbereider Midden Nederland

Calculator / Werkvoorbereider Midden Nederland

Dit is echt een prachtige kans voor iemand die goed thuis is in het schildersvak en zich verder wil ontwikkelen en/of iemand die gewoon in een warm team samen wil werken. Jij bent degene die de juiste calculaties maakt. Dat doe je op basis van input van collega’s of door zelf buiten een werk op te nemen. Zo leg jij de basis voor de aanbieding, die je in de meeste gevallen ook direct maakt. Wil je doorgroeien naar projectleider?

Operations Manager / Operations Director Zorg Nederland

Operations Manager / Operations Director Zorg Nederland

What’s in the name? Dat vroeg ik me af toen ik deze vacature ging omschrijven. Noem ik het een director of noem ik het een manager. Je stuurt best een flink aantal woon-zorg locaties aan. Deze liggen verspreid over West-Zuid Nederland. En het aantal locaties zal alleen maar toenemen. Je stuurt een team aan van ongeveer 50 tot 60 mensen in totaal, zowel centraal als decentraal. Operationeel aansturen, zorgen voor klantgerichtheid, zorgen voor kwaliteit. Zorgen voor goed, gemotiveerd en blij personeel. En natuurlijk houd je de resultaten in de gaten. Een mooie managementrol dus in een groeiende organisatie. Echter er wordt ook verwacht dat je de strategie voor toekomstige verdere groei mede bepaalt en vorm geeft.

Voice Engineer

Voice Engineer

GROSC, wanneer telecommunicatie van levensbelang is! Als Voice Engineer lever je een bijdrage aan goede communicatie in ziekenhuizen, meldkamers en control rooms.

Sr. Consultant / Manager in de Randstad

Sr. Consultant / Manager in de Randstad

Senior Consultant Detachering & Aangenomen Werk / Manager. Ben jij het schaap met meer dan 4 poten? Adviseur, accountmanager, personeelsbemiddelaar, acquisiteur en belangenbehartiger. Heb je daarnaast ook nog managementambitie? Lees dan even verder.

Tendermanager Utrecht

Tendermanager Utrecht

AWie Werving & Selectie zoekt voor diverse opdrachtgevers Tendermanagers. Momenteel concrete vacatures in de omgeving van Utrecht en in de omgeving van Eindhoven.

Recruiter Detacheren en/of Werving & Selectie Zuid-Holland

Recruiter Detacheren en/of Werving & Selectie Zuid-Holland

Wil je echt iets betekenen voor mensen? Kan je goed luisteren? Heb je inlevingsvermogen? Ben je commercieel? Houd je van afwisseling? Dan werk je vast in de uitzend- of detacheringsbranche. Als je alle vragen met ja beantwoordt maar je werkt nog niet in de uitzendbranche, dan ben je misschien je roeping misgelopen.

Vervuld Recruitment-Consultant Rotterdam

Vervuld Recruitment-Consultant Rotterdam

AWie Werving & Selectie zoekt een Recuitment-Consultant die er voor zorgt dat het onderwijs altijd doorgaat. Mijn opdrachtgever verzorgt een grote hoeveelheid lesprogramma's binnen diverse onderwijsinstellingen. Als onderdeel van gewone lesprogramma's voor bijvoorbeeld taal en rekenen. Maar ook speciale programma’s zoals striptekenen, streetart, mindfulness op school, yoga, koken, sport, app bouwen en vele andere programma’s.

Vervuld: Financial Controller in Rotterdam

Vervuld: Financial Controller in Rotterdam

Voor een opdrachtgever zoekt AWie Werving & Selectie een zelfstandige Financial Controller met een Rotterdamse mentaliteit. Op financieel gebied ben je de rechterhand van de directeur. Je verzorgt de juiste financiële inzichten waardoor binnen de organisatie de juiste keuzes gemaakt kunnen worden. Je houd je bezig met alle aspecten van de financiële huishouding, zoals financiële rapportages, investeringanalyses, kostenverrekingen, balansen, winst- en verliesrekeningen, begrotingen en de jaarrekeningen. Maar het is in Rotterdam, dus sta je als het nodig is ook met de mouwen opgestroopt en je voeten in de klei.

Vervuld: Senior Medewerker Debiteurenbeheer in Rotterdam

Vervuld: Senior Medewerker Debiteurenbeheer in Rotterdam

Voor een opdrachtgever zoekt AWie Werving & Selectie een Senior Medewerker Debiteurenbeheer. Het bedrijf heeft goede, mooie en zeer prettige klanten. Alleen zoals zo vaak het geval is hebben ook die klanten wel eens een geheugensteuntje nodig. Sta jij stevig in je schoenen en weet je op een prettige manier zaken voor elkaar te krijgen, dan ben jij de debiteurenbeheerder die ik zoek.

Vervuld: Coördinator Onderwijs Zuid-Holland

Vervuld: Coördinator Onderwijs Zuid-Holland

AWie Werving & Selectie zoekt een Coödinator Onderwijs die er voor zorgt dat het onderwijs altijd doorgaat. Mijn opdrachtgever verzorgt een grote hoeveelheid lesprogramma's binnen diverse onderwijsinstellingen. Als onderdeel van gewone lesprogramma's voor bijvoorbeeld taal en rekenen. Maar ook speciale programma's.

Vervuld: Medewerker Frontoffice / Service Coördinator

Vervuld: Medewerker Frontoffice / Service Coördinator

Het draait allemaal om de klant! Want dit bedrijf in Leiden wil gewoon hele goede service geven. Voor sommige collega’s draait het om de techniek. Maar die zitten dan ook op ontwikkeling van extra applicaties. Maar die doen dat dan wel zo, dat het extra toegevoegde waarde geeft voor de klant. Voor anderen draait het grotendeels om de techniek, maar ook om de klant daar goed mee te helpen. Dat zijn de technici die werkzaamheden voor de klanten doen of storingen oplossen. En natuurlijk draait het bij de accountmanagers ook om de klant. Kortom, bij dit bedrijf draait het om de klant.