• darkblurbg

Met passie maak je van een baan een carriére!

Werken met passie

Je wilt werken met passie voor hetgeen je doet. Je wilt carrière maken. Je bent op zoek naar een uitdagende eerste stap of vervolgstap in je carrière. Dan heten we je van harte welkom bij AWie Werving en Selectie. Wij bemiddelen mensen voor:

  • Functies vanaf HBO werk- en denkniveau
  • Managementposities: Commercieel, Operationeel, Human Resources, Finance
  • Commerciële functies op het gebied van salesmanagement en (key) accountmanagement
  • Financiële functies als Business Controller, Financial Controller, Business Analist.

AWie Werving & Selectie is net gestart. Naast werving & selectie onderneemt AWie Werving & Selectie ook nog andere activiteiten als interim management en coaching.

Veel bemiddelingen vinden plaats vanuit het netwerk. Wil je ook tot ons netwerk behoren, stuur dan vrijblijvend je gegevens toe. Wij nemen dan contact met je op.

Meer weten of er eens over doorpraten, bel of mail gerust.

Contact

 

Sales- en Accountmanager Zuid Holland bij een bedrijf waar je succesvol kunt zijn.

Sales- en Accountmanager Zuid Holland bij een bedrijf waar je succesvol kunt zijn.

Heb je ervaring in de uitzendbranche? Wil jij de weg op? Wil je klanten bezoeken met het doel om hen aan nieuw personeel te helpen? Wil je nieuwe klanten scoren? Ga jij de klanten blij maken met de kandidaten die je collega’s voor jouw klanten hebben? Ja, je leest het goed, deze organisatie heeft het gewoon goed voor elkaar aan de kandidatenkant. Wat jij aan je klant verkoopt, maken zij gewoon waar. Hoe fijn is dat?!

Allround Consultant Detachering Overheid

Allround Consultant Detachering Overheid

Allround Consultant Detachering Overheid. Ben je een ervaren consultant of intercedent en ben je op zoek naar een verdiepingsslag dan is dit je kans. Want dan zoeken wij jou voor één van onze opdrachtgevers. Je gaat specifiek voor de overheidsklanten aan de gang. Koude acquisitie hoef je niet te doen maar commercieel en klantgericht ben je natuurlijk wel. Je voert het gehele proces uit vanaf het moment dat de kans voor een plaatsing er is.