• darkblurbg

Met passie maak je van een baan een carriére!

Werken met passie

Je wilt werken met passie voor hetgeen je doet. Je wilt carrière maken. Je bent op zoek naar een uitdagende eerste stap of vervolgstap in je carrière. Dan heten we je van harte welkom bij AWie Werving en Selectie. Wij bemiddelen mensen voor:

  • Functies vanaf MBO+ / HBO werk- en denkniveau
  • Managementposities: Commercieel, Operationeel, Human Resources, Finance
  • Commerciële functies op het gebied van salesmanagement en (key) accountmanagement
  • Financiële functies als Business Controller, Financial Controller, Business Analist.
  • Technische functies / Commercieel technische functies

Veel bemiddelingen vinden plaats vanuit het netwerk. Wil je ook tot ons netwerk behoren, stuur dan vrijblijvend je gegevens toe. Wij nemen dan contact met je op.

Meer weten of er eens over doorpraten, bel of mail gerust.

Contact

 

Tendermanager voor Prowise (Fulltime)

Tendermanager voor Prowise (Fulltime)

Prowise, we promise! Dat betekent wat als je dat zegt. Prowise staat voor innovatieve kwaliteit en klantgerichtheid. Gedreven en professioneel, op een prettige manier en in een goede sfeer. Wereldwijd toonaangevend in digitale leermiddelen. De in Budel ontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maken leren toegankelijker, effectiever en leuker. Prowise groeit snel dankzij de teamgeest, unieke ontwikkelingen en enthousiaste klanten. Daarom zoekt Prowise een nieuwe collega voor de functie van Tendermanager met passie voor het vak!

Voice Engineer

Voice Engineer

GROSC, wanneer telecommunicatie van levensbelang is! Als Voice Engineer lever je een bijdrage aan goede communicatie in ziekenhuizen, meldkamers en control rooms.

Recruiter / Bemiddelaar / Consultant in de randstad

Recruiter / Bemiddelaar / Consultant in de randstad

Ben je een ervaren recruiter /bemiddelaar in het professionele segment? Ben je in staat een goed netwerk te bouwen en te onderhouden? Geef jij oprechte aandacht en regel je gewoon telkens weer de juiste baan voor jouw kandidaat? Ben je eigenlijk gewoon een all-round bemiddelaar die graag op een klantgerichte manier vanuit de kandidaat werkt? En weet de klant gewoon dat jij hem goed gaat helpen?