• darkblurbg

Passion, Performance, Profit.
Mensen maken het verschil!

Noem mij gerust een idealist. Ik geloof in de mens, ik geloof in faciliterend leiderschap, ik geloof in Passion, Performance, Profit. Als people manager zorg ik voor een omgeving waar goed gewerkt kan worden en resultaten behaald kunnen worden. Ik enthousiasmeer, inspireer, geef verantwoordelijkheid, laat los, stel vragen, laat nadenken, geef feed-back, doe mee, luister, geef hulp, coach, geef vrijheid en waardeer. Dat geeft mensen en teams Passion en dat leidt tot goede Performance. Het resultaat is Profit: menselijk, commercieel, operationeel en financieel.

Een belangrijk onderdeel van interim management is coaching. U kunt mij inzetten om uw managers te coachen. Ook kunt u er voor kiezen om mij op interim-basis in te zetten en dat direct te combineren met het coachen van een aankomend manager. Dan vervult u op termijn een vacature uit eigen gelederen. U slaat twee vliegen in één klap, de functie is op korte en lange termijn vervuld en het draagt ook bij aan de waardering van intern talent.

Contact

Tel.: 06 1366 5996

Mail:
info@awie.nl
arjen.woensdregt@awie.nl

Postadres:
Spuisluis 1
2408 PP Alphen aan den Rijn

Social media

Meer weten of er eens over doorpraten, bel of mail gerust.

 

Contact