Vervuld: Senior Medewerker Debiteurenbeheer in Rotterdam

Voor een opdrachtgever zoekt AWie Werving & Selectie een Senior Medewerker Debiteurenbeheer. Het bedrijf heeft goede, mooie en zeer prettige klanten. Alleen zoals zo vaak het geval is hebben ook die klanten wel eens een geheugensteuntje nodig. Sta jij stevig in je schoenen en weet je op een prettige manier zaken voor elkaar te krijgen, dan ben jij de debiteurenbeheerder die ik zoek.

Je bent verantwoordelijk voor het volledige debiteurenbeheer. En je bent, net als iedereen in dit bedrijf klantgericht bezig. Jij zorgt er wel voor dat de klant keurig op tijd betaalt. En natuurlijk verwerk je dat administratief ook goed. Mocht een klant een keer te laat zijn, dan ben jij degene die de klant daar met flair op wijst. Je bouwt daarmee voort op de goede relatie die er is met de klanten. Vanuit die goede relatie kan je ook wel eens zeggen waar het op staat als dat nodig is. Laten we eerlijk zijn, als er goed werk verricht is, mag daar ook voor betaald worden.

Het bedrijf is een professionele dienstverlener met intern een echte no nonsense cultuur. Gewoon samen gaan voor een goed resultaat. 

Als jij bij wilt dragen aan dat resultaat, dan ben je van harte welkom.

Wie ben jij?

Natuurlijk heb je ervaring in debiteurenbeheer. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Je bent een zelfstandige werker maar je hebt ook graag collega’s om je heen. Je bent enthousiast, flexibel en resultaatgericht. Uiteraard ben je communicatief sterk, daardoor weet je op een prettige manier resultaat te boeken. Je hebt MBO / MBO+ niveau. Dat mag zeker ook op basis van ervaring zijn. Je houdt ervan als het debiteurenbeheer op orde is en blijft.

Het aanbod:

  • Een uitdagende functie voor 32 – 40 uur;
  • Een goed salaris afhankelijk van ervaring;
  • 31,5 vrije dagen per jaar.
  • Werken bij een groeiende en ondernemende organisatie in een informele sfeer;
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

Interesse?

Bel of mail met Arjen Woensdregt

Tel.: 0613665996

Mail: arjen.woensdregt@awie.nl