Vervuld: Financial Controller in Rotterdam

Voor een opdrachtgever zoekt AWie Werving & Selectie een zelfstandige Financial Controller met een Rotterdamse mentaliteit. Op financieel gebied ben je de rechterhand van de directeur. Je verzorgt de juiste financiële inzichten waardoor binnen de organisatie de juiste keuzes gemaakt kunnen worden. Je houd je bezig met alle aspecten van de financiële huishouding, zoals financiële rapportages, investeringanalyses, kostenverrekingen, balansen, winst- en verliesrekeningen, begrotingen en de jaarrekeningen. Maar het is in Rotterdam, dus sta je als het nodig is ook met de mouwen opgestroopt en je voeten in de klei.

Momenteel heeft het debiteurenbeheer bijvoorbeeld aandacht nodig. Het bedrijf heeft goede, mooie en zeer prettige klanten. Alleen zoals zo vaak het geval is hebben ook die klanten wel eens een geheugensteuntje nodig. Dat geef jij ze dan ook. Dat doe je op een prettige en duidelijke manier zodat er direct structuur in komt. Want dan kan je dat weer los laten.

Het bedrijf waar je in terecht komt is een professionele dienstverlener met intern een echte no nonsense cultuur. Gewoon samen gaan voor een goed resultaat. Tussen de ongeveer 50 collega’s ben jij een belangrijke schakel. Het bedrijf is onderdeel van een zeer mensgerichte holding. Voor de juiste mensen zijn er ook mooie carrièrekansen.

Als jij bij wilt dragen aan een goed resultaat en een gezonde groei, dan ben je van harte welkom.

Wie ben jij?

Natuurlijk heb je ervaring als Financial Controller. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en voor de organisatie. Je bent het type: “Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg”. Geen corporate type die verwacht dat overal iemand voor is. Je bent flexibel en resultaatgericht en pakt ook wel eens dingen op die gewoon gedaan moeten worden, ook als ze niet in je functieprofiel staan. Je hebt MBO+/HBO niveau. Dat mag zeker ook op basis van ervaring zijn.

Het aanbod:

  • Een uitdagende functie voor 32 – 40 uur;
  • Een goed salaris afhankelijk van ervaring;
  • 31,5 vrije dagen per jaar.
  • Werken bij een groeiende en ondernemende organisatie in een informele sfeer;
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

Interesse?

Bel of mail met Arjen Woensdregt

Tel.: 0613665996

Mail: arjen.woensdregt@awie.nl