Sr. Consultant / Manager in de Randstad

Senior Consultant Detachering & Aangenomen Werk / Manager. Ben jij het schaap met meer dan 4 poten? Adviseur, accountmanager, personeelsbemiddelaar, acquisiteur en belangenbehartiger. Heb je daarnaast ook nog managementambitie? Lees dan even verder.

Waar je gaat werken:

Mijn opdrachtgever is een partner voor woningbouwcorporaties, aannemers, gemeentes, bewonerscommissies en verenigingen van eigenaren. Begonnen als detacheerder zijn ze verder ontwikkeld naar een allround dienstverlener en adviseur op het snijvlak tussen deze organisaties. Natuurlijk detacheren ze nog steeds, maar ze faciliteren inmiddels ook de samenwerking tussen de verschillende spelers in dit segment. Tussen gemeentes en uitvoerders, tussen woningcorporaties en hun huurders bij bijvoorbeeld renovatieprojecten of sloop en nieuwbouw projecten. Ze zijn een echte spin in het web. Die rol wordt gespeeld door mensen die ze detacheren, maar soms nemen ze de coördinatie tussen de stakeholders (bewoners, uitvoerders en corporaties) uit handen van een gemeente. Dan werken ze uit naam van en gemeente of uitvoerder en ligt leiding en toezicht voor deze werkzaamheden dus bij mijn opdrachtgever.

Jouw rol:

De ene keer ben je dus de adviseur, de andere keer iemand die zorgt voor de juiste kandidaat voor een klus of baan, je bent degene die mijn opdrachtgever bij gemeentes, woningcorporaties of uitvoerders onder de aandacht brengt als je weet dat er projecten gaan komen. Je stelt je op als accountmanager voor de organisatie waar je zaken mee doet. Maar dat ben je net zo goed voor bewonerscommissies.

Natuurlijk heb je specialisten om je heen (collega’s van het kantoor en de mensen die je detacheert), maar dat ben of word je zelf ook.

Dan de managementambitie. Er wordt gezocht naar iemand die mee wil bouwen aan dit bedrijf. Iemand die eigenlijk niet zomaar bij dit bedrijf werkt, maar iemand die er verantwoordelijkheid voor wil nemen. Een toekomstig MT-lid. Iemand die geen titel nodig heeft om sturing te geven en om het voorbeeld te zijn. Iemand waarvan iedereen het begrijpt als hij of zij in een later stadium benoemd wordt tot MT-lid. Ben je daar nu al klaar voor, dan horen we dat ook graag.

De organisatie is nog redelijk klein. Op welke functie je ook zit, iedereen staat met zijn voeten in de klei. Samen klaar je een klus. Dus ja, de directeur doet ook nog wel eens een intake voor een belangrijke functie en stelt de kandidaten voor, doet accountmanagement etc.. Samen gaan voor groei, resultaat en tevreden klanten en tevreden  in- en externe collega’s. Daar gaat het om.

Wat je mee brengt:

 • HBO niveau, dat mag juist op het sociale vlak zijn (SJD) maar ook in de richting van vastgoed of makelaardij.
 • Ervaring of een netwerk in de omschreven richting, waarbij een netwerk in gemeenteland een enorme pré is.
 • Ruime ervaring in commerciële dienstverlening.
 • Je bent flexibel, denker & doener, authentiek en empathisch.
 • Je beheerst de Nederlandse taal en hebt rijbewijs B.

Het aanbod:

 • Een salaris tussen de € 4.000 en € 4.500 per maand.
 • Bonusregeling welke kan oplopen tot zo’n 40 – 50% van het salaris.
 • Auto van de zaak
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Een pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen per jaar.

Interesse?

Bel of mail met Arjen Woensdregt

Tel.: 06 1366 5996

Mail: arjen.woensdregt@awie.nl