Salarisadministrateur in Rotterdam

Voor een holding met een 20-tal B.V.‘s zoekt AWie Werving & Selectie een leidinggevende Salarisadministrateur. Een hele mooie stap voor iemand die ervaring heeft in salarisadministratie en daarin een uitdaging zoekt. Werken met verschillende CAO’s en loongebouwen, verschillende systemen en voor diverse stakeholders en ruim 1500 medewerkers, maakt van deze baan een afwisselende en uitdagende baan.

De functie:

Als Salarisadministrateur verwerk je alle looninformatie. Uiteraard zorg je ervoor dat de lonen tijdig uitbetaald worden en dat de belastingen en afdrachten correct verwerkt worden. Daarnaast ben je de vraagbaak voor het management en HR als er vragen zijn m.b.t. de loonadministratie. Je maakt tevens analyses en rapportages. Opvallende zaken bespreek je direct en je geeft adviezen op basis van de informatie die je opgesteld hebt.

Je bent tevens teamleider van de afdeling en helpt en adviseert en ontwikkeld jouw collega’s daar waar nodig. Zo zorg je er niet alleen voor dat de salarisadministratie in orde is, maar ook dat de afdeling zich ontwikkelt.

Wie ben jij?

Natuurlijk heb je ervaring in salarisadministratie. Je houdt van afwisseling en je laat je niet snel gek maken. Ondanks dat het druk kan zijn, ben je nog steeds een vrolijke collega die in is voor een lolletje. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en je bent zeer integer. Je bent enthousiast, flexibel, gedreven en communicatief sterk. Je hebt MBO+ /HBO niveau. Dat mag zeker ook op basis van ervaring zijn. Excel heeft geen geheimen voor jou en kennis van AFAS is een pré

 Het aanbod:

  • Een uitdagende functie voor 32 – 40 uur;
  • Salaris afhankelijk van ervaring en je wordt voorgesteld op basis van jouw salarisindicatie;
  • 31,5 vrije dagen per jaar.
  • Werken bij een groeiende en ondernemende organisatie in een informele sfeer;
  • Reiskostenvergoeding, bonusregeling, pensioenregeling.

Interesse?

Bel of mail met:

AWie Werving & Selectie

Arjen Woensdregt

06 1366 5996

arjen.woensdregt@awie.nl