Personeelsplanner PLUS

Ben jij die personeelsplanner die goed is voor de medewerkers en die toch in alle klantvragen voorziet? Ben jij die planner die met flair veel voor elkaar krijgt? Ben jij die planner die begrijpt wat geven en nemen is? Ben jij die planner die stevig in de schoenen staat als het nodig is? Ben jij die planner die geniet van de waan van de dag, maar die ook analyseert, vooruit kijkt en adviseert? Ben jij een planner met "leidinggevende" kwaliteiten of ambities? Telkens "Ja" lees dan verder.

Voor een opdrachtgever in Zuid-Holland is AWie Werving & Selectie op zoek naar een door de wol geverfde personeelsplanner. Je plant medisch specialisten en hun assistenten zo in zodat de capaciteit optimaal benut wordt en zodat er een goede service aan de klanten geboden wordt. 

De planning gebeurt vanuit een centrale locatie en de mensen werken decentraal op diverse locaties verspreid door het land. De specialisten die je plant zijn in dienst bij de opdrachtgever. Maar natuurlijk is de vraag wel eens groter dan de capaciteit. Dan schakel je met mensen uit de ZZP-pool. Net zoals je de eigen collega's tevreden houdt, zorg je natuurlijk ook goed voor de ZZP-ers. Je verdeelt het werk zo, zodat iedereen in de pool betrokken en inzetbaar blijft.

Ad-hoc situaties, bijvoorbeeld als gevolg van ziekte of omdat iemand op het laatste moment toch graag vrij wil, los jij op. Maar je bent niet alleen met de waan van de dag bezig. Je herkent trends, je analyseert, je speelt in op eventuele nieuwe klanten en zo weet jij pro-actief te adviseren omtrent de gewenste personeelscapaciteit. Niet alleen om daarmee bij te dragen aan een goed bedrijfsresultaat, maar ook gewoon omdat dit jouw toekomstige werk weer makkelijker maakt. Je weet precies aan welke radartjes je moet draaien, sterker nog eigenlijk zorg jij ervoor dat de gehele operatie draait.

Je komt terecht in een organisatie met een informele sfeer en een prettig team. Iedereen heeft zijn eigen job, maar helpen elkaar daar waar nodig of nemen elkaar waar. Je komt het best tot je recht als je solistisch kunt werken en toch een echt teammens bent.

Wat neem je mee:

  • Minimaal 3 jaar planningservaring
  • Levenservaring
  • Denken in oplossingen
  • Goede zin
  • Operationeel leidinggevende ervaring is een pré

Wat wordt geboden:

  • Een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week
  • 31 vrije dagen als je fulltime werkt en uiteraard vakantiegeld
  • Pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Een goed salaris op basis van ervaring, kennis en kunde

Interesse, bel of mail dan met:

AWie Werving & Selectie

Arjen Woensdregt

06-1366 5996

arjen.woensdregt@awie.nl