Vervuld: Medewerker Frontoffice / Service Coördinator

Het draait allemaal om de klant! Want dit bedrijf in Leiden wil gewoon hele goede service geven. Voor sommige collega’s draait het om de techniek. Maar die zitten dan ook op ontwikkeling van extra applicaties. Maar die doen dat dan wel zo, dat het extra toegevoegde waarde geeft voor de klant. Voor anderen draait het grotendeels om de techniek, maar ook om de klant daar goed mee te helpen. Dat zijn de technici die werkzaamheden voor de klanten doen of storingen oplossen. En natuurlijk draait het bij de accountmanagers ook om de klant. Kortom, bij dit bedrijf draait het om de klant.

Als Frontoffice Medewerker / Service coördinator speel jij een enorm belangrijke rol in de serviceverlening naar de klanten. Als een klant een opdracht wil geven of een storing aan meldt, dan zorg jij ervoor dat dit snel en goed opgepakt wordt door een collega. Uiteraard houd je de klant op de hoogte. Natuurlijk zijn er systemen waarin de klant iets aan kan melden, maar jij geeft de klant toch even een belletje. Gewoon om te laten weten dat je het gezien hebt en om te vertellen wanneer één en ander uitgevoerd wordt. Jij plant de werkzaamheden immers in. Je houdt ook in de gaten of de uitvoering goed verlopen is.

Jij schakelt met de eigen technici en je bent ook degene die in voorkomende gevallen met samenwerkingspartners schakelt. Je hebt veel contact met collega’s en klanten. Voor beide regel je het gewoon goed. Natuurlijk stel je ook prioriteiten, waardoor het voor kan komen dat je moet schuiven in een planning. Klantgericht als je bent, weet je alles altijd weer tot tevredenheid van de klanten en je collega’s te regelen.

Uiteraard regel je de bijbehorende administratieve zaken ook. Zoals het aanmaken van de zogenaamde service tickets in het werksysteem van de technici.

Je bent ook iemand die mogelijkheden ziet om het werk makkelijker te maken en je komt hiervoor met verbetervoorstellen.

Je moet wel iets in huis hebben:

 • M.B.O. / H.B.O. niveau (bijvoorbeeld richting hospitality vanwege de service- en klantgerichtheid;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Een klant- en servicegerichte instelling;
 • Je bent oplossingsgericht, nauwkeurig, creatief en positief ingesteld;
 • Je neemt verantwoordelijkheid;
 • Je hebt er zin in.

Verder ben je woonachtig in (de directe omgeving van) Leiden en ben je bij voorkeur op zoek naar een fulltime baan. 32 uur per week is bespreekbaar.

Je krijgt er het volgende voor terug:

 • Een prettige werkomgeving waar mensen voor elkaar klaar staan;
 • Ontwikkelingskansen binnen een groeiend en succesvol bedrijf;
 • Een goed salaris;
 • Deelname in de pensioenregeling;
 • 25 vrije dagen en de mogelijkheid om 2 extra dagen te verwerven.

Interesse? Bel of mail met Arjen Woensdregt

Mail: arjen.woensdregt@awie.nl

Tel: 06 1366 5996