Recruiter / Bemiddelaar / Consultant in de randstad

Ben je een ervaren recruiter /bemiddelaar in het professionele segment? Ben je in staat een goed netwerk te bouwen en te onderhouden? Geef jij oprechte aandacht en regel je gewoon telkens weer de juiste baan voor jouw kandidaat? Ben je eigenlijk gewoon een all-round bemiddelaar die graag op een klantgerichte manier vanuit de kandidaat werkt? En weet de klant gewoon dat jij hem goed gaat helpen?

Dat zijn nogal wat vragen. Als je die allemaal met ja kan beantwoorden dan heb je wat in huis. Dan ben jij een professional voor professionals.

Bij mijn opdrachtgever werk je alleen voor professionals op HBO en WO niveau. Je komt in een gedreven team terecht van ruim 10 personen. In jouw functie ligt het zwaartepunt op opbouw en onderhoud van een goed kandidatenbestand. Jij weet als geen ander dat dit alleen maar lukt als je de juiste banen voor jouw kandidaten regelt. Jij kikt daarom continu of er een goede aanvraag voor jouw kandidaat binnen is gekomen. 

Natuurlijk heb je ook contact met bestaande klanten. Je informeert hen over jouw kandidaat en stekt de juiste kandidaten voor op de aanvraag die open staat. De klanten gaan jouw kwaliteit herkennen en weten gewoon dat als jij iemand voor stelt dat het klopt. 

Dat is namelijk ook de reputatie van het bureau waar je komt te werken. Het merendeel van de aanvragen komt bij bestaande klanten vandaan. Natuurlijk komen er ook nieuwe klanten bij, maar ook die komen, net als alle andere klanten weer terug met nieuwe aanvragen.

Je krijgt zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Geen strakke kaders, maar wel output targets. Jij weet immers zelf wel wat je moet doen om die te halen.

Kortom: Kom jij op een zelfstandige en ondernemende manier zoeken, vinden, benaderen, overtuigen en plaatsen?

Voor de juiste persoon, worden ook de juiste arbeidsvoorwaarden geboden. Daag mij maar eens uit door de door jouw gewenste arbeidsvoorwaarden aan mij voor te leggen.

Bel of mail je me?

Arjen Woensdregt

06 1366 5996

arjen.woensdregt@awie.nl